Om Os

Hoegs-Biler Taxi Hedensted

Hoegs-Biler er et mindre taxifirma der har udgangspunkt fra Hedensted centrum. Hoegs-Biler startede i februar 2014 med én bil og er i dag 3 år efter oppe på 7 biler totalt. Hoegs-Biler kører alle former for kørsel: almindelig taxi, Flextrafik og små forsendelser.
Her på det 3. år har vi etableret en mindre taxicentral i weekenden, fordi efterspørgslen er blevet for stor til, at vi kan klare opgaverne direkte fra bilen.

Chaufførerne

Hoegs-Biler er en blandet skare af præsentable chauffører, der tæller både yngre og ældre, samt kvinder og mænd. Vi sætter præcision og service meget højt. Derfor sætter vi også en stor ære i at have rene og præsentable biler, hvor vi kan byde jer velkommen i.

Dækningsområde

Hoegs-Biler kører i og ud fra Hedensted Kommune, dvs. fra Juelsminde gamle kommune og til den gamle Tørring-Uldum kommune og selvfølgelig selve Hedensted Kommune. Vi kører ligeledes gerne i Vejle og Horsens.
Ingen ture er for korte eller for lange, men da vi dækker så stort et område, vil der til tider kunne forekomme lidt ventetid, denne kan du undgå ved at forudbestille din tur, hvis du allerede ved at du skal bruge en bil.

Facebook

Vi benytter os også i høj grad af Facebook, som vores vindue til omverdenen. Der kan vi komme tættere på vores kunder og samarbejdspartnere.